ABOUT

Hi, ik ben Daisy, het gezicht achter Daisy’s Cake Lab.

Daisy’s Cake Lab staat voor:

Ambacht en smaak: Moet een taart er goed uitzien of moet ze lekker zijn? Allebei toch! Daarom bereid ik al mijn taarten en desserts op een zuiver ambachtelijke manier en met verse ingrediënten. Ik heb de beste recepten uitgezocht en heb die op punt gesteld om voor jullie de heerlijkste taart en het lekkerste gebak te maken. Voor mij geen bakmixen, maar pure ingrediënten (echte boter!). De smaakcombinaties worden zorgvuldig samengesteld en mijn Amerikaanse en Aziatische roots bieden extra inspiratie om tot een unieke smaak te komen. Laat het me zeker weten als je een speciale dieetwens hebt (bv. glutenintolerantie, melkvrij, vegetarisch, vegan). Ik houd er rekening mee.

Persoonlijke aanpak: Je hebt al het harde werk gedaan, Pinterest of Instagram helemaal doorzocht voor de perfecte look van je feest, en je wil een bijpassende originele taart die in het oog springt? Bij mij ben je aan het goede adres. Ik luister graag naar jouw wensen en denk graag mee om jouw perfecte taart te ontwerpen, tot in elk detail. Zo is je taart niet enkel “picture perfect”, maar ook betekenisvol. Reken op mijn oog voor detail, op mijn creativiteit en ambachtelijke precisie om van jouw taart een verrukkelijk kunstwerk te maken en om jou en je familie/vrienden/collega’s/… een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wil je graag meer weten over mijn taarten, contacteer me dan

MEER OVER MIJ:

Ik ben geboren in San Francisco en heb Chinese roots. Ik volgde de liefde naar België, waar ik na 5 maanden intensieve cursus Nederlands diergeneeskunde ging studeren en doctoreerde met een onderzoek naar voeding en obesitas bij honden.

Mijn liefde voor het maken van taarten begon tijdens mijn doctoraat, als een creatieve uitlaatklep en om te ontstressen.

Ik ben “self-taught”: ik leerde het meeste via Youtube en Instagram video’s van de bekendste cake designers ter wereld.  

Ik heb 3 lieve kinderen. Zij waren mijn eerste inspiratiebron (en testpubliek). Zo was mijn eerste 3D-taart een appelcake in de vorm van een appel omdat dit de lievelingscake was van mijn zoon.

Ik ben een perfectionist, waardoor ik mijn taarten altijd zo lekker en mooi mogelijk wil maken!

Ik ben eerder een kattenmens dan een hondenmens, maar ik hou eigenlijk van alle dieren. Ik ben wel bang van spinnen. 

Ik kijk graag naar actiefilms, scifi-films en Disney films. Dat zie je soms in mijn taarten.

Mijn allereerste baksel: chocolate chip cookies! Die zijn ook mijn verslaving.